Tel: 020-6942379  Home
Contact/Openingstijden
  Mandje is leeg
Zoeken: Uitgebreid zoeken
Selecteer taal / Select language  :
A.Vos en Zoons B.V. Medische groothandel. Voor al uw medische instrumenten, disposables, verpleeg en revalidatieartikelen. Voor arts en particulier.   :: Weg met steken en beten :: Na de steek :: Aspivenin Gif uitzuigpompje
Printversie

  Categorie

  Speciaal

  Informatie

Aspivenin Gif uitzuigpompje
Aspivenin Gif uitzuigpompje
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten
Aspivenin is effectief bij steken en beten van
 • Wespen
 • Horzels
 • Muggen
 • Teken
 • Schorpioenen
 • Spinnen
 • Slangen
 • Steekvisjes
 • Kwallen
Het zuigt een groot deel van het gif op. In Frankrijk, aan het PASTEUR-Instituut (laboratorium voor immuno-allergie), is ondermeer onderzoek verricht naar gif uit bijensteken. Aangetoond werd dat een groot deel van het geïnjecteerde gif werd opgezogen. Hierdoor nam de ernst van de vergiftiging af.
Een onderzoek met betrekking tot slangenbeten, gerealiseerd in laboratoria in de VS, toonde aan dat binnen 3 minuten 8 tot 40% van het gif werd verwijderd. Het pijnlijke gevoel verminderde en de zwelling nam af.
Aspivenin is praktisch
 • Overal door het hele gezin te gebruiken
 • Gemakkelijk mee te nemen
 • 4 zuignapjes, geschikt voor elk soort steek
Aspivenin een pijnloze ingreep
Ondanks de sterke zuiging is de ingreep pijnloos want het weefsel wordt op geen enkele wijze beschadigd. Integendeel, de pijn van de steek of de beet wordt verzacht en verdwijnt snel.
Aspivenin minipomp
Is vervaardigd uit hoogwaardig technologisch materiaal, zorgt voor een onmiddellijk en constant vacuüm van bijna 800 millibar. Dit is 10 keer krachtiger dan met mondzuiging.
Aspivenin zonder risico
Er zijn geen contra-indicaties (behalve oogleden en genitaliën). Het product veroorzaakt geen beschadigingen en heeft ook geen nawerkingen. Het mag bij iedereen toegepast worden, ongeacht leeftijd of algemene gezondheidstoestand, dus zowel bij kleine kinderen als volwassenen.
Eenvoudig in gebruik
Neemt weinig plaats in beslag want heeft slechts de omvang van een zaklamp en een gewicht van maar 30 gram. U heeft het altijd bij de hand. Dankzij het zogenaamde "dubbele kamer-systeem", kan het pompje met één hand binnen enkele seconden gebruikt worden. U kunt zich zo als het ware zelf behandelen na een steek of beet in hand of arm.


In stappen
1.       Plaats, zonder te forceren, het meest geschikte zuignapje op het uiteinde van het pompje en trek de zuiger helemaal uit.
2.       Plaats ASPIVENIN met de zuignap op de beet of steek en houd hem met één hand vast.
3.       Druk nu de zuiger helemaal in, zodat het pompje zich vacuum zuigt. U voelt nu een krachtige zuiging. Laat de ASPIVENIN gedurende 2 a 3 minuten z'n werk doen. Afhankelijk van de steek of beet kan deze tijd verlengd worden zonder dat er ongemak ontstaat.
4.       Door het krachtige vacuüm wordt de verspreiding van het gif vertraagd en/of tegen gegaan.
5.       Ontspan de zuiger door met de duim het topje van de zuiger omhoog te drukken. Neem de ASPIVENIN weg. Reinig de zuignap met een ontsmettend middel (bijv. alcohol)

Details
 
Artikelnr. 17471
Prijs excl.btw €15,29
Prijs incl. btw €18,50

Opties
 
Aantal

Bestellen.
        


Stuur naar een vriend
Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

:


Stuur naar een vriend
Feedback van klanten
Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *


:

Voeg recensie toe
Aanbevolen producten
 

  Uw mandje 

  Inloggen


 

Gebruikers online:  251 niet geregistreerde klant(en)
Copyright © 2009-2022 A.Vos en Zoons B.V. Powered by H1