Tel: 020-6942379  Home
HAIO /AIO
Actie aanbiedingen
Contact/Openingstijden
  Mandje is leeg
Zoeken: Uitgebreid zoeken
Selecteer taal:
Fa.A.Vos en Zoons Medische groothandel. Voor al uw medische instrumenten, disposables, verpleeg en revalidatieartikelen. Voor arts en particulier.   :: Artsenbenodigdheden :: Onderzoeksbanken & Stoelen :: Onderzoeksbanken :: Praxis Onderzoeksbanken :: Praxis 4 Elite onderzoeksbank
Printversie

  Categorie

  Speciaal

  Informatie

Praxis 4 Elite onderzoeksbank
Praxis 4 Elite onderzoeksbank
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten

De Praxis Elite is de opvolger van de succesvolle Praxis serie. Bij het nieuw ontworpen frame is gebruik gemaakt van dikkere horizontale buizen en forse ronde poten.  

De hefcapaciteit is toegenomen van 175kg naar 225kg, kunt u dus zonder zorgen elke patiënt op de tafel plaats laten nemen.
De laagste positie van de behandelbank bedraagt 42cm, en dit is laag genoeg om vrijwel iedereen zonder problemen te laten plaatsnemen. Door het nieuwe ontwerp heeft deze serie tafels een hoogteverschil van 70cm en het resultaat is dan ook een hoogste stand van 112cm. Dit is hoog genoeg om de meeste behandelingen zelfs staand te kunnen uitvoeren. Door te kunnen kiezen tussen zitten of staan tijdens het behandelen of uitvoeren van onderzoek, draagt deze tafel ook bij aan de ergonomie op de werkplek.

Alle ronde poten met een diameter van 80mm, zijn voorzien van special justeerdoppen. Deze doppen zijn in hoogte te verstellen zodat een tafel op oneffen ondergrond altijd stabiel is neer te zetten. Ook zijn de doppen standaard voorzien van een speciale anti-slip insert. Hierdoor staat de tafel ook op gladde ondervloeren zoals parket, laminaat, linoleum of gietvloeren als een huis.

De tafel is verkrijgbaar met en zonder wielen. Een tafel met wielen zal uitgevoerd worden met een centraal wielhefsysteem. Hierdoor kunt u heel eenvoudig de tafel verplaatsen. Door de beugel aan de achterzijde van de tafel naar beneden te duwen komt de tafel op de wielen te staan. Wordt de beugel weer omhoog geduwd dan zal de tafel weer op zijn poten rusten. Doordat de tafel tijdens de behandeling op de poten staat, en niet op de wielen, is de tafel zeer stabiel.

De vlakverdeling en instelmogelijkheden van deze tafel zijn op zichzelf ook uniek. De rug sectie is verdeeld in twee apart delen die zowel los als simultaan zijn te verstellen. Het hoofddeel heeft een lengte van 40cm en kan traploos worden versteld van 0° naar 80°. Het rugdeel van 52cm is traploos te verstellen van 0° naar 85°. Het hoofddeel beweegt altijd mee omhoog of naar beneden als u de rug sectie versteld. Het beendeel is 52cm lang en is traploos te verstellen van -85° naar +35°.
Beide delen zijn uitgevoerd met gasdrukveren. De hendels die de gasveer bedienen bevinden zich aan beide zijden van de tafel.

Standaard wordt de bank voor de hoog/laag bediening geleverd met een voetbediening.
Als optie is de bank ook met een handige rondombediening leverbaar.

  • Afmetingen: 196 x 64cm
  • Elektrisch: 42 - 112cm
  • Hef vermogen: 225kg
  • Voorzien van duurzame epoxy coating.

De scharnierende delen zijn uitgevoerd met onderhoudsarme lagers.
Alle vier de poten voorzien van anti-slip dop en individueel uitstelbaar voor optimale stabiliteit op oneffen vloeren.
De onderzoeksbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren, klik op de afbeelding om de verschillende kleuren te bekijken.

De gewenste opties en kleur kunt u bij "Opties" apart aangeven.

Details
 
Artikelnr. 01591
Prijs excl.btw €1.512,23
Prijs incl. btw €1.829,80

Opties
 
Kleur
Wielen
Optie kniesteunen
Optie haksteunen
Optie voetsteunen
Optie rondombdiening
Papierrolhouder
Aantal

Bestellen.
        


Stuur naar een vriend
Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

:


Stuur naar een vriend
Feedback van klanten
Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *


:

Voeg recensie toe
 

  Uw mandje 

  Inloggen

   

Gebruikers online:  312 niet geregistreerde klant(en)
Copyright © 2009-2020 Fa.A.Vos en Zoons Powered by H1