Tel: 020-6942379  Home
HAIO /AIO
Actie aanbiedingen
Contact/Openingstijden
  Mandje is leeg
Zoeken: Uitgebreid zoeken
Selecteer taal:
Fa.A.Vos en Zoons Medische groothandel. Voor al uw medische instrumenten, disposables, verpleeg en revalidatieartikelen. Voor arts en particulier.   :: Vos@Home Thuiszorgartikelen :: Urox Urineopvangsysteem
Printversie

  Categorie

  Speciaal

  Informatie

Urineopvang systeem overdag

 

Wat is UROX? 
UROX is een volledig nieuw systeem van urine opvang voor mannen en zorgt ervoor dat u een actieve levensstijl kunt behouden ondanks een incontinentie of een regelmatige aandrang om te urineren.
Het systeem bestaat uit drie delen:

* Een flexibele cup die rond de penis komt, incl. tubes
* Een fixatiebroek die de cup op zijn plaats houdt.
* Een legging met een geÔntegreerde urinezak.         

Om bacteriŽn en geur te controleren, wordt het systeem schoongemaakt na gebruik met een speciaal ontwikkelde spoel vloeistof.
 
Voor wie is UROX geschikt?
Mannen die vaak moeten plassen door een vergrote prostaat, medicatie of een slappe blaas.
Mannen die druk met hun werk of hobbyís bezig zijn en waar het naar de wc gaan soms moeilijk kan zijn, zoals bij buschauffeur, zweefvliegers, kerkgangers, leraren of ieder ander persoon die beroepsmatig langer hun plas op moeten houden door omstandigheden.
Mannen die incontinent zijn zoals bij multiple sclerosis patiŽnten, slachtoffers met ruggenmerg aandoeningen, rolstoelgebruikers en mannen die een prostaat operatie hebben ondergaan.
 
Goedkoop in gebruik:
Het systeem is zo stevig en discreet dat men het dagelijks kan gebruiken onder gewone kleren zonder dat het wordt opgemerkt. Bij normaal gebruik kan UROX opnieuw en opnieuw worden gebruikt. De speciaal ontwikkelde spoelvloeistof vermindert de kans op onplezierige geuren en bacteriŽn zonder de onderdelen van de UROX aan te tasten . 
 
Het UROX system:
U urineert in de cup. Het kan voor de eerste keer onwennig voelen, maar u went hier zeer snel aan. Via de cup vloeit de urine door een buis in de beenkap waar het in de geÔntegreerde opvangzak wordt verzameld. De opvangzak kan worden leeggemaakt op elk door u gewenst moment door het kraantje open te zetten. De cup past min of meer in de lies zoals de beschermers in veel sporten. Het wordt gemaakt van flexibel plastic en is zo ontworpen dat het zich aan de vorm van het lichaam aanpast, echter met genoeg lucht rond de penis om ervoor te zorgen dat de huid droog blijft.
 De cup past bij de patiŽnt door een dun elastisch siliconenmembraan. Een gat in het membraan past strak rond de penis zonder dat dit een ongemakkelijke druk met zich meebrengt. De cup wordt op zijn plaats gehouden door de UROX fixatiebroek. De fixatiebroek zorgt er tevens voor dat de tube aan de beenkap onder een juiste hoek zit. Dit staat u toe om te urineren terwijl u zit zonder dat de urine terugloopt wegens een knikkende tube.
De legging / beenkap past op het lagere deel van het linkerbeen. Het wordt gemaakt van een stretch materiaal dat goed rond de kuit past. De opvangzak is geÔntegreerd in de beenkap en moet worden geplaatst aan de binnenkant van het linkerbeen, waar dit het meest comfortabel is om te dragen. De aftapkraan, die bij de bodem van de zak is geplaatst, is naar boven gericht en bevestigd aan de opvangzak wanneer deze niet in gebruik is. Op deze manier blijft het uit het zicht onder de broek en de kraan wordt beveiligd tegen het toevallig openen. De cup, de beenkap en de fixatiebroek zijn in verschillende maten te verkrijgen, dit om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kan maken van de UROX

 

 

Urox Urineopvangsysteem

Starterskit UROX dagopvangsysteem
Klik hier voor
produkt details
Starterskit UROX dagopvangsysteem
Artikelnr.: 20366

De startset is voor de man die de Urox wil proberen Prijs excl.btw: €71,10
Prijs incl. btw: €77,50
Bestellen....
De UROX cup per stuk
Klik hier voor
produkt details
De UROX cup per stuk
Artikelnr.: 20367

Urox cup per stukPrijs excl.btw: €63,76
Prijs incl. btw: €69,50
Bestellen....
UROX fixatiebroek per 2 stuks
Klik hier voor
produkt details
UROX fixatiebroek per 2 stuks
Artikelnr.: 20368

2 comfortabele fixatiebroekenPrijs excl.btw: €40,83
Prijs incl. btw: €44,50
Bestellen....
UROX legging / beenkap per 5 stuks
Klik hier voor
produkt details
UROX legging / beenkap per 5 stuks
Artikelnr.: 20369

Urox legging / Beenkap (5st.)Prijs excl.btw: €61,93
Prijs incl. btw: €67,50
Bestellen....
UROX spoelvloeistof 250ml per stuk
Klik hier voor
produkt details
UROX spoelvloeistof 250ml per stuk
Artikelnr.: 20370

Flacon 250ml.Prijs excl.btw: €6,20
Prijs incl. btw: €7,50
Bestellen....
 

  Uw mandje 

  Inloggen

   

Gebruikers online:  274 niet geregistreerde klant(en)
Copyright © 2009-2019 Fa.A.Vos en Zoons Powered by H1